Ontvangen nieuwsbrief

Dagelijks of wekelijks het nieuws in je mailbox? Schrijf je in op de e-mailnieuwsbrief van Otheo.

Graag elke dag een selectie van onze artikels en nieuws... schrijf je in op de dagelijkse nieuwsbrief. Je mag deze alle dagen iets na 16u in je mailbox verwachten.

Verkies je een wekelijks overzicht met een selectie van onze artikels en nieuws... schrijf je in op de wekelijkse nieuwsbrief. Je mag deze iedere donderdag iets van 13u in je mailbox verwachten.

Hoe kan ik me uitschrijven?

Onderaan ieder mailtje ontvangt vind je een link om je uit te schrijven. Heb je een profiel op onze website, dan kan je bij je voorkeuren aangeven geen van onze nieuwsbrieven te ontvangen.

Wat is het verschil tussen de dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrief?

De wekelijkse nieuwsbrief is een selectie van de artikels en het nieuws dat we meesturen met de dagelijkse nieuwsbrief. Weet dat je je op beide nieuwsbrieven kan inschrijven. Ook is het steeds mogelijk te wisselen, mocht je te veel of juist te weinig mailtjes van ons krijgen.

Kan ik wisselen tussen beide nieuwsbrieven?

Jazeker. Schrijf je in via deze pagina en uit via de link onderaan de nieuwsbrief (dagelijkse of wekelijkse) die je niet meer wenst te ontvangen. Heb je een profiel op onze website, dan kan je bij je voorkeuren aangeven welke van onze nieuwsbrieven je wenst te ontvangen.